ご登録のお客さまはこちらお客さまIDパスワード ID・パスワードをお忘れの方
Wine in Focus おすすめワイン
独自のスタイルを創造したソーヴィニヨン・ブラン
Complex and engaging Sauvignon Blanc

#10753
アタ・ランギ・ラランガ・ソーヴィニヨン・ブラン S'17
Ata Rangi Raranga Sauvignon Blanc S'17

希望小売価格 RRP ¥ 3,350 (税別)

アタ・ランギは2017年からソーヴィニヨン・ブランをそれまでとは異なるアプローチで醸造している。全房圧搾し、ブドウの10%を果皮と一緒に発酵させ、一部樽でMLFさせるなど、フェノールのフレーヴァーを取り込み、複雑な風味を引き出している。野菜・魚・肉などハーブをふんだんに効かせた料理と是非!
Ata Rangi took a new approach to SB winemaking in 2017, with several different ferments, woven together to produce this complex and textural wine. Enticing spiced apple pie, cut grass, melon and fennel seed on the nose with a fresh, tangy entry to the palate, leading into a creamy, savoury finish.


絶好の畑から生まれるゴージャスなシャルドネ
Stylish Chardonnay from a hillside estate

#10532
マウントフォード・エステート・シャルドネ S'13
Mountford Estate Chardonnay S'13

希望小売価格 RRP ¥ 5,600 (税別)

ワイパラの町の東、東向きの丘陵地という絶好の場所に位置する自社畑から造られるシャルドネは力強く、クリーミー。オーク樽由来のトースティな香りが立ち、柑橘系のキレのある酸が熟した果実とともにフォーカスされ、ミネラリーな余韻が伴う。2017年、かつてマウントフォードでワインメーキングのキャリアをスタートした小山竜宇氏がオーナーとなり、新たなスタートが切られた。
Made from fruit from Mountford's estate vineyards on the eastern hillside of Waipara Valley. Toasty aromas of creme brulee and roasted cashew nut from time in oak, the palate opens with acid and ripe citrus flavours, leading into a creaminess from malolactic fermentation and time in oak, and the mineral finish. In 2017, Takahiro Koyama, who started his winemaking career at Mountford, took over as owner and started a new chapter in Mountford's history.


フレッシュ感を強調したグルナッシュ
A new wave McLaren Vale Grenache

#10683
ロックベアー・マクラーレン・ヴェイル・グルナッシュ S'16
RockBare McLaren Vale Grenache S'16

希望小売価格 RRP ¥ 4,000 (税別)

2000年に興されたロックベアーは、マクラーレン・ヴェイルとクレア・ヴァレーの最高質のブドウからその土地らしさと品種特徴をクリエイティブに表現するプロジェクトで、ヤンガラ・エステート・ヴィンヤードの醸造家ピーター・フレイザーがコンサルタントを務める。グルナッシュの果実のフレッシュさを強調するため低温発酵し、ステンレスタンクで熟成。明るい赤い果実と溌剌としたフレッシュさがあり、エレガントなまとまりがある。
RockBare was established in 2000 to work with growers across South Australia to create a range of wines that showcase the unique characteristics of each region and varietal, with Peter Fraser of Yangarra Estate as the consulting winemaker. This new wave McLaren Vale Grenache was picked early to catch the fruit's freshness, fermented at low temperatures and aged in a stainless tank. Lovely fresh cherry flavours, it is bright and crunchy, with an appetizing, savory finish.


プティ×プティ=大きな個性
A unique one-off red of two Petits

#10729
VDR・ベリー・ダーク・レッド '14
VDR Very Dark Red '14

希望小売価格 RRP ¥ 3,860 (税別)

VDR(=Very Dark Red)のブランド名のもと、プティ・ヴェルドとプティ・シラーをブレンドしたユニークなワイン。名前の通り濃厚な色調で、黒と青が混じるジューシーな果実味は凝縮しているが重くならず、ピュアでシルキーなテクスチュアが心地よい。モントレー・カウンティ最南部に位置する温暖なハメス・ヴァレーで栽培された低収量のブドウから限定生産。これまでにない個性とユニーク性!
A very individual blend of Petit Verdot and Petit Syrah made under the one wine VDR (Very Dark Red) brand by Scheid Vineyards. This limited bottling is made from fruit from low yielding vineyards in the warm Hames Valley in the southernmost tip of Monterey County. Naturally a rich and dark colour in the glass, aromas of blueberry are complemented by herbal and chocolate notes. The palate is not as heavy as the name implies, with pure blackberry flavours and a silky texture.


ヴィレッジ・セラーズ株式会社 公式Facebookページへ
GLAZMATAZ
PLUMM
プラム・グラスレンタル
詳細はこちら

フェルトン・ロード プロモーション◆Road to
FELTON ROAD 2018◆

特別オファー&注文書

デュヴァル=ルロワ
取扱い中止の ご連絡

2018年春夏
お薦め ロゼワイン

スパークリング初登場!
A to Z Rose Bubbles

業務卸様向け
<新規オープン飲食店様サポート>
プラム・グラス60脚協賛

その他、リンク
Riesling Ring